Alla inlägg den 25 januari 2009

Av Jessica - 25 januari 2009 21:59

Det slutade med att vi åkte hem till mina föräldrar och åt middag och fikade. Eftersom Johan jobbar till 02 inatt så kändes det inte så lockande att vara hemma själva och laga middag.

Imorgon är det tillbaka till jobbet och en ny arbetsvecka. Isabelle ska gå på dagis och leka av sig. Nästa vecka åker hon med sin pappa och sin faster med familj till sälen och njuter av snö och pulkåkning.

Får se vad man ska hitta på då, kanske ta och jobba ett extra pass eller så.

Igår kväll (natt) så kände Johan för första gången Vilda sparka i magen. Känns mysigt att han äntligen fick känna av henne oxå. En annan är van vid det här laget att ha en vilding i magen :)
Ser fram emot vårat special ultraljud, måste ta och boka in tid till det snart.

Av Jessica - 25 januari 2009 13:06

Gud en sån tråkig dag. Vet inte alls vad vi ska hitta på. Hade tänkt gå till parken med Isabelle men det lockar inte i det här vädret. Leklandet i Sickla är dock inomhus, men har känslan av att fler har kommit på den iden idag. Får se vad dagen har att bjuda på. Hitils har vi inte gjort mycket, myst lite och plockat lite. Nu är julen helt undanstädad men vart är då våren? Vill ha sol som skiner, vitsippor och småfåglar som kvittrar.

Ovido - Quiz & Flashcards