Direktlänk till inlägg 8 april 2010

April! betyder snart maj!

Av Jessica - 8 april 2010 21:19

Hur kommer det sig att vi redan är i april? Är det någon mer än jag som undrar vart alla dessa dagar tagit vägen? Jag hinner inte med!!

Idag var jag hos Patric (guldsmeden) igen. Han ville gå igenom en gång till hur ringen skulle se ut samt titta på min förlovningsring igen så han kunde uppfriska minnet om hur den såg ut för imorgon ska han börja på min vigselring. Den kommer bli så perfekt! Han hade ingen som såg exakt ut som jag ville i butiken men jag ser den i huvudet och är helt säker på att han har samma bild.


Måste ta tag i att boka smakprovningen till bröllopstårtan. Har 2 v på mig för det.... så med andra ord borde jag ha bokat det redan igår! Ska bli trevligt i alla fall, vem vill liksom inte provsmaka flera olika sorters tårtor...? :)


Madeleine kryper nu jätte bra och knatar runt när man håller i henne. Ska bli spännande att se när hon tar sina första steg på egen hand. Isabelle var ca 10 1/2 mån så Maddie har ca 3v på sig om hon ska slå det.... men har vi otur så brås hon på sin far som var 15 mån när han knatade för första gången. Och självklart med tur så brås hon på mig :) men jag var å andra sidan 9 månader och det passerar hon nästa vecka.

Isabelle växer hon med. En söt kommentar var här om veckan när vi satt och åt middag. Hon satt glatt och åt med sin sked och pratade på. Helt plötsligt tystnar hon och tittar på mig och studerar, sen på Johan och studerar.. så säger hon: -Äter ni så där...?

Så tar hon upp sin kniv och gaffel och försöker duktigt skyffla på maten på gaffeln med kniven. Sååå söööt! *mamma stolt* :)


Kraam

 
 
Anna

Anna

10 april 2010 19:10

Va roligt, förstår av läsningen att du snart ska gifta dig! Mycket att fixa förstår jag men åhh va kul! Jag hoppas att jag blir gift någongång oxå :)
Jag är supernöjd med Södra BB. Jag hade Lisen som barnmorska under graviditeten och hon är ju jätte gullig, precis som dom andra där. Helena Öberg och Kristina Lundberg var med vid förlossningen av Oliver.
Hoppas helgen är bra
Kram kram

http://anderssonlindstrom.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 19 oktober 2012 21:39

Då har man blivit ett år äldre och klokare :) Igår smög jag upp som vanligt innan resten av familjen vaknat. Men när jag ska klä på mig ytterkläderna hör jag flera tassande steg och min fina familj kommer ner för att gratta mig ...

Av Jessica - 9 september 2012 22:30

Madeleine har fått njuta av 10 veckors semester denna sommar men imorgon är det åter igen dags för dagis! Dagiset är helt nytt och imorgon är första dagen de öppnar och inskolningen börjar. Var där på föräldrarmöte förra veckan och det är så fint och...

Av Jessica - 27 augusti 2012 23:11

Då har man haft första dagen på jobbet efter semestern. Var faktiskt roligt att vara tillbaka och få börja jobba. Jobbar på världens bästa arbetsplats med massa utmaningar, bästa teamet och härliga gäster så hut kan man inte tycka det är roligt :) D...

Av Jessica - 25 augusti 2012 09:51

Igår kväll överraskade vi barnen med att gå på Gröna Lund. Det var så roligt för oss alla och som förälder uppskattade man det så mycket när man verkligen såg lyckan och glädjen i barnens ögon när vi åkte karusellerna. Ögonen lyste och det härliga bu...

Av Jessica - 23 augusti 2012 23:23

Då har min stora tjej börjat i skolan! Man undrar som sagt vart åren tar vägen!? I onsdags var första dagen och jag var väldigt nervös... Speciellt då jag förstått sen i våras att de flesta i klassen kom från samma dagis och va därför vänner sen tid...

Ovido - Quiz & Flashcards