Alla inlägg den 6 juli 2007

Av Jessica - 6 juli 2007 22:52

Det vart inte en alltför tråkig kväll iallafall. Isabelle fick bada så det dödade lite tid, sen blev det lite mys och lek innan hon somnade strax innan halv nio.

Efter det hyrde jag mig en film (via tv:n såklart, inte går jag ut och lämnar min bebis hemma själv). Det blev John Tucker must die. Typisk amerikansk ungdomsfilm men de är aldrig ansträngande att se och den va faktiskt lite kul.


Nu väntar sängen för min del, mina ögon håller på att falla ihop. God natt Sverige (och Sabina).

Av Jessica - 6 juli 2007 16:46

Ikväll kommer bli en tråkig kväll, Björn jobbar och det är inget på tv. Bara jag och Isabelle. Visst är det trevligt att vara med henne men nått annat vill man ju ha också. Får kanske hyra en film.... eller finns det nån annan stackars vän till mig som är ensam och vill komma över...? Lär ju inte hända, är ju fredag kväll...

Av Jessica - 6 juli 2007 16:21

Vilken lugn och trevlig dag vi haft. Isabelle va underbar på förmiddagen och lyckades hålla sig vaken tills vi gick ut kl 11. Då somnade hon på stört men vaknade bara 15 min senare. Nej tänkte jag då, nu kommer hon vara super grinig för att hon sovit förlite. Långnäsa på mig för hon fortsatte att vara helt underbar. Hon har inte skrikit nått när vi va ute (mer än när hon leker med sin röst). Kl 15 slocknade hon igen och sover fortfarande.


Vi va uppe i Sickla och träffade Bella och Justin för att äta lunch och fika. Alltid lika trevligt att umgås med min andra familj. Har blivit allt för lite nu senaste veckorna eftersom det är sommar och man har för sig saker. Eller rättare sagt, de har för sig saker. Nu åker de ner till Malmö ikväll och kommer hem tisdag kväll, vilket är lagom till att vi åker till Dalarna på onsdag. Så nu lär vi inte ses på några veckor. Kul för er att läsa...eller inte...


Får se hur Isabelle är ikväll, igår kväll va hon lite smått jobbig. Skulle vara skönt om hon är lika underbar som hon varit under dagen.

Ovido - Quiz & Flashcards