Alla inlägg den 16 juli 2007

Av Jessica - 16 juli 2007 08:54

Jag lever, har inte gått upp i rök. Är på semester i Dalarna och njuter till fullo av lugnet, därav inget bloggande.

Det händer en del grejer här, Isabelle kryper nu till fullo, hon står ibland upp på fötterna med händerna i golvet...ser ut som om hon vore en schimpans som ska springa iväg.

Hon vägrar äta de goda hemlagade purèerna avsädda för henne, utan ska bara äta de vi äter. Nya favoriten är bröd md smör på. Hon kan själv och vill kunna hålla i allt hon äter. Hon får nog dock inte så jätte mycket i sig men på sig....


Här om kvällen va vi ute på älgtittning :) Vi såg fyra stycken älgar. Stora de är! Har lite bilder som jag lägger upp när vi kommer hem.


Våra katter mår kalas här. Maxi blev lite knäpp i början och morrade till Melody heeela första natten men det har han slutat med nu. Melody tycker nu mera att det är riktigt spännande att gå ut utanför huset, hon klarar sig faktiskt utan tak över huvudet, världen är inte riktigt sååå läskig.


Idag kommer Björns bror, sambo och barn hit sen kommerr det fortsätta rulla på i veckan med folk som kommer hit. På fredag tror jag minsann att vi kommer va 24 st här.... Snacka om släktträff och då är det typ halva Björns syskonskara....


Har tagit en massa underbara sommarbilder som jag kommer lägga upp när vi kommer hem igen.


Tittar säkert förbi snart igen och uppdaterar lite.


Kram så länge.

Ovido - Quiz & Flashcards