Alla inlägg under september 2007

Av Jessica - 17 september 2007 22:52

Trött man är, inte så ovanlicgt dock.

Va en ganska seg dag på jobbet idag. Va tillochmed mindre att göra än jag hade trott. Vi hade bara 7 utcheck och jag checkade inte ut en enda. En ljusglimt under dagen var iallafall när min familj kom och hälsade på mig. Björn och Isabelle va nämligen på väg till babysimmet men hade åkt lite tidigt, trevligt för mig dock :)


Hämtade ut min jacka jag beställt från Halens och jag vart sååå missnöjd. Va inte alls den passform och färg jag trott. Måste nu hitta nån annan höst jacka men vet inte vad jag vill ha. Har sett 2 på MQ men de är sjukt dyra.


Imorn börjar jag klockan 15. Blir troligtvis en tur upp till Sickla för att träffa Bella och Justin innan. Björn ska till tandläkaren så det blir bara jag och Isabelle *mysigt*


Av Jessica - 16 september 2007 22:44

Helgen har varit lugn och trivsam.

I fredags tog vi det lugnt, vi åt middag på Texas burger i Sickla och tog det lugnt hemma.

I går dammsög Björn medans jag och Isabelle tog en promenad upp till Sickla och shoppade lite mat och nya kläder till Issie. Hon växer så det knakar, är nu på storlek 80! Det blev en mys kväll hemma med filmen Die Hard 4.0

Idag har vi också tagit det lugnt. Har plockat lite här hemma och rensat ut mina mammakläder, Björn jobbkläder och Isabelles kläder hon vuxit ur. Snacka om att jag måste vara shoppinggalen. Har två STORA påsar fulla med kläder i Björns garderob nu. Antar att om jag får en dotter till sen så kommer jag i vilket fall som helst handla lika mycket till.


Imorn är det jobb som gäller igen. Börjar kl 8. Blir nog en relativt lugn måndag kan jag tänka mig. Vanligtvis har vi över 250 incheck men eftersom det är kongresser i stan så har vi kanske ca 30 incheck... men men vi ska inte ropa Hej än.


Natti natti.

Av Jessica - 16 september 2007 22:42

Nu har ni fått er efterlängtade Bebis.

Vi önskar hela familjen all lycka och vi läntar massor tills vi kan komma till Dalarna och träffa er!

Kraaam

Av Jessica - 13 september 2007 19:41

Märks att man jobbar, har varken tid eller jobb att skriva blogg.

Idag kom jag faktiskt iväg från jobbet i tid för en gångs skulle (va bara 20 min sen). Så Björn blev chockad när jag kom hem vid halv fem. Han trodde att jag slutade då haha :)


Isabelle är jätte trött och grinig. Hon somnade nu strax innan sju men det är så tidigt så vi tog upp henne när hon vaknade. Annars lär hon och Björn gå upp med mig kl 5 imorgon bitti.


Ne usch, vet inte vad jag ska skriva...ledig i helgen JIPPI!!


*snark*


God natt!

Av Jessica - 7 september 2007 23:20

Då va man hemma igen efter en dags jobb.

Är riktigt trött men har haft en trevlig kväll på jobbet. Mycket att göra bara men det är roligare än att inte ha nått att göra.


Nu ska jag sova.

God natt!

Av Jessica - 7 september 2007 12:29

Snart bär det av till jobbet. Börjar kl 14 men tänkte åka lite tidigare och äta en macka innan.

Har tid att skriva nu för Isabelle och Björn vilar middag fortfarande... eller rättare sagt Isabelle vilar middag, Björn har inte gått upp än :) Va min tur imorse att gå upp så han fick sova lite han med. Vi gick upp kl 8 så jag hoppas jag orkar med hela dan. Fast det ska nog gå, jag vilade 30 min med Isabelle och Björn först.

Av Jessica - 7 september 2007 12:26

Vi har haft ett mysterium. Den senaste tiden har Björn hela tiden varit smutsig om händerna men vi har inte förstått varför. Tills nu i veckan då han upptäckte att hans vita peak tröja var blå på insidan! Då kom han på att det är hans nya jeans som färgat av sig när han sitter och "gnuggar" händerna på byxorna.

Har tvättat jeansen 3 gånger nu + haft 1 extra sköljning så nu ska de nog inte fälla lika mycket.

Funderar på om det är därför märkes jeans är dyrare. Detta är ett par Hilfiger jeans och det kanske är den extra färgen man betalar lite mer för...?

Av Jessica - 6 september 2007 21:42

Idag har jag varit ledig eftersom jag jobbar i helgen.

Känns som om jag sov heela dagen... gjorde nog det också om jag tänker efter :)

Sen promenerade vi upp till Sickla hela familjen. Vi tog en sväng förbi leklandet och pappa Björn hade nog lika roligt som Isabelle, om inte roligare! Tänk vad ett bollhav kan göra för en Björn :)


Imorn är det jobb igen. Börjar dock inte förän kl 14 så imrn får Björn sova ut och jag gå upp med Isabelle.

Ovido - Quiz & Flashcards