Alla inlägg den 23 augusti 2012

Av Jessica - 23 augusti 2012 23:23

Då har min stora tjej börjat i skolan! Man undrar som sagt vart åren tar vägen!?
I onsdags var första dagen och jag var väldigt nervös... Speciellt då jag förstått sen i våras att de flesta i klassen kom från samma dagis och va därför vänner sen tidigare så jag var orolig för att Isabelle skulle bli själv.
Redan innan vi gått hemmifrån på morgonen sa Isabelle att hon kunde gå själv till skolan... Självklart fick hon ett nej till svar och vi gick dit tillsammans. Morgonen inleddes med att alla elever, föräldrar och lärare samlades på skolgården för lite fika samt att lärarna presenterades sig osv. Fick ett super intryck av alla lärare och skolan i sig. Jag visste att det var en liten skola men blev förvånad då det inte alls kändes som om vi var många där.
När det ar klart ute var det dags att bege sig till klassrummet och Isabelle tyckte åter igen att hon kunde få gå själv. Inne i klassrummet fick vi lite kort veta om hur de tre inskolningsdagarna skulle se ut sen fick vi lämna barnen och komma tillbaka efter 2 1/2 h. Jag pussade Isabelle hej då med en liten klump i magen men hon verkade knappt bry sig. När äntligen timmarna gått sprang jag och Madeleine till skolan för att hämta henne och hon kom glatt till mig och berättade om allt hon gjort och vilka hon lekt med. Det visade sig att det tillkommit en till tjej till klassen som ska flytta in i samma kvarter som oss nästa vecka sålde hade hittat varandra på en gång :)
Så idag när vi lämnade Isabelle på morgonen kom kompisen Lea samtidigt, de tog varandra i händerna och glänste nästan säga hej då till oss. Så nu känns det super tryckt!

Är nu inne på mina sista dagars semester. Längtar faktiskt tillbaka till jobbet nu. De sista 2 v har varit ganska tuffa med att vara ensam med barnen. Madeleine däremot har semester i ytterligare 2 1/2v tills hennes dagis öppnar. Med lite knep, knop och fin familj som ställer upp så ska nog passningen av henne om dagarna fungera.

Träningen fortsätter. Blev vila i måndags, hårt gympass i tisdags, utomhus pass med Anne i onsdags som bestod av 10 varv med 10 armhävningar, 10 situps och 10 knäböj. Kan säga att knäböjen gjorde succé i min kropp för det tog emot sjukt mycket på gymet idag så fort jag körde något som fick framsidan av låren till att jobba.
Imorgon ska jag tydligen vila.... Blä säger jag för det....

Bjuder på lite bilder nedan. Isabelles första skoldag och Madeleines lockar efter klippning :)
Mycket nöje!

Ovido - Quiz & Flashcards