Alla inlägg under juli 2007

Av Jessica - 23 juli 2007 21:20

Den populäraste tv serien var Desperate Housewives följt av PussyCat Dolls. Efter det va det jämt mellan 3:je priserna.


Ta nu och rösta på nytt. Vilken är den bästa komedi serien?

Av Jessica - 23 juli 2007 21:19

Isabelle älskar när man läser hennes pekböcker för henne. Har man inte tid med det så tittar hon gärna själv på bilderna.

Av Jessica - 23 juli 2007 21:16

Då va man hemma igen efter en trevlig semester med familjen i Dalarna.

Det har varit fullt hus nästan hela tiden.

Visar lite bilder så ni får ett litet hum om hur vi haft det.

En del bilder talar till de tidigare inläggen.

Av Jessica - 22 juli 2007 11:30

...Sabina! Älskar dig vännen. Skickar med din mamma en present.

Hoppas du får en trevlig dag. Puss

Av Jessica - 19 juli 2007 18:33

Dagarna bara springer iväg trots att vädret inte direkt varit på sin allra bästa sida. Vi är nu 23 st människor och 3 katter här, imorgon kommer 2 människor, 5 råttor och en hund.... som sagt fullt hus! men trevligt.


Vi har kastat lite yxa här på "landet". Jag är nog inte den bästa...träffar tavlan men med skaftet och inte yxspetsen.... Björn är bättre iallafall.


Isabelle har bestämt sig för att äta själv så vi kan inte ge henne "hennes" mat när vi alla äter utan får göra det innan och sen ge henne en macka att äta tillsammans med alla andra. Hon gillar dock mest den maten pappa har pås in tallrik.


Här om morgonen stod Isabell på näsan. Hon vaknade strax innan klockan sex och kröp ner i fotändan på vår säng och dök rakt ner på näsan. Blödde lite näsblod och nu har hon ett stort sår på näsan min lilla tös. Ja jag har otroligt dåligt samvete.


Nu sk ajag hjälpa till att duka fram maten. Blir grillade hamburgare idag *mums*


Tillbaka när jag har tid.

Av Jessica - 16 juli 2007 08:54

Jag lever, har inte gått upp i rök. Är på semester i Dalarna och njuter till fullo av lugnet, därav inget bloggande.

Det händer en del grejer här, Isabelle kryper nu till fullo, hon står ibland upp på fötterna med händerna i golvet...ser ut som om hon vore en schimpans som ska springa iväg.

Hon vägrar äta de goda hemlagade purèerna avsädda för henne, utan ska bara äta de vi äter. Nya favoriten är bröd md smör på. Hon kan själv och vill kunna hålla i allt hon äter. Hon får nog dock inte så jätte mycket i sig men på sig....


Här om kvällen va vi ute på älgtittning :) Vi såg fyra stycken älgar. Stora de är! Har lite bilder som jag lägger upp när vi kommer hem.


Våra katter mår kalas här. Maxi blev lite knäpp i början och morrade till Melody heeela första natten men det har han slutat med nu. Melody tycker nu mera att det är riktigt spännande att gå ut utanför huset, hon klarar sig faktiskt utan tak över huvudet, världen är inte riktigt sååå läskig.


Idag kommer Björns bror, sambo och barn hit sen kommerr det fortsätta rulla på i veckan med folk som kommer hit. På fredag tror jag minsann att vi kommer va 24 st här.... Snacka om släktträff och då är det typ halva Björns syskonskara....


Har tagit en massa underbara sommarbilder som jag kommer lägga upp när vi kommer hem igen.


Tittar säkert förbi snart igen och uppdaterar lite.


Kram så länge.

Av Jessica - 10 juli 2007 14:34

Igår kväll va vi hos min moster föra att säga hej då till min kusin som ska till USA och plugga.

Det va super trevligt att träffa mina mostrar och kusiner men allra skönast va det nog att få vara barnfri. Kände att jag kunde slappna av utan att undra vart min lilla busunge va osv. Det hade även gått bra för pappa Björn här hemma på kvällen, de hade myst och badat mm.

Lite kul nog så va det meningen att vis kulle säga hej då till min kusin men istället så bestämde sig hon jag och min lillasyster för att träffas en gång till innan hon åker och gå ut och äta på Koh Phangan. Har aldrig varit där men alltid velat gå dit så det ska bli skoj.


Ne nus ka jag pyssla lite här hemma för imorn åker vi till Dalarna.

Av Jessica - 9 juli 2007 11:26

På Sabinas begäran laddar jag upp 2 nya bilder.


Den ena är en bild på den traditionella hatten för alla små barnen att sätta på huvudet. Tillhör en docka annars.

Den andra bilden visar hur Isabelle nu mera har fötterna när hon åker vagnen.

Ovido - Quiz & Flashcards