Alla inlägg den 16 juni 2007

Av Jessica - 16 juni 2007 22:30

Alltså detta snack om möhippa från både Bella och Sabina måste förgöras! Är så sjukt nyfiken på vad ni ska göra för bus. Inget pinsamt hoppas jag... litar på er.

Är ju ett antal månader kvar tills den är också vilket inte gör det bättre... snacka om att jag längtar till saker som ska ske om typ sådär miljoner år! Möhippa, bröllop, flytta till ny lägenhet. Inte ens när jag var gravid med Isabelle behövde jag vänta så länge.

 Men ni vet va de säger, den som väntar på nått gott väntar aldrig förlänge...

Av Jessica - 16 juni 2007 22:26

Björn är verkligen en toppen pappa. Han brukar spela Gitarr och Piano för Isabelle och hon älskar det och blir jätte lugn.


Undra om hon också ska bli bra på instrument och sånt.... Bara jag som är kass då.



Av Jessica - 16 juni 2007 22:19

Idag var Jag, Isabelle, Bella och Justin på picknick på Djurgården. Va jätte mysigt och trevligt. Barnen lekte runt på filtarna och va smått glada. Justin somnade så sött och då tröttnade Isabelle efter ett tag på att inte ha nån lekkamrat och blev lite grinig.


När vi skulle gå därifrån tittade vi till på ett brudpar som stod vid vattnet och tog kort. Gud vilken fin klänning hon hade! Skulle vilja ha en sån också men den hade för långt släp för att det ska kunna funka för mig på "landet"...dessutom vill jag nog inte veta av den prislappen heller...


Isabelle somnade visserligen och sov nästan 1 timme men va fortfarande lite tjurig, va hon större delen av eftermiddagen också men till kvällen blev hon jätte gosig och vi myste tillsammans. Ena sekunden kan man vara jätte trött på henne men det kan försvinna så snabbt. Älskar min prinsessa.


Undra vad man ska hitta på imorn då. Ska regna :(

Vill inte heller vara hemma så Isabelle väcker Björn när han sover...får se vad vi hittar på.

Ovido - Quiz & Flashcards