Alla inlägg den 25 juni 2007

Av Jessica - 25 juni 2007 22:24

Vilken underbart härlig kväll det har varit.

Isabelle och jag tog en liten promenad på kvällen när pappa åkt till jobbet. Vi gick omkring i Hammarby Sjöstad och längs med vattnet. Isabelle vart lite grinig ett tag men somnade sen och jag satte mig ner med mitt kaffe och kändisblaska och njöt av friheten denna sommarkväll. Känns som om jag fick vila ut på nått sätt. Så småningom vaknade Belle och vi begav oss hem för lite mat och badning.

Nu sover min tös gott och det ska jag snart också göra.


Till Björn.

Älskar dig och saknar dig redan. Blir så tomt utan dig här hemma. Ta det försiktigt inatt och tänk på din familj innan du gör nått dumt. Puss och kärlek.

Av Jessica - 25 juni 2007 14:23

Usch va jobbigt det va att gå upp imorse. Visserligen va kl 8 men hade så skönt när jag fick sova ut igår.


Har inte gjort nått alls idag. Det va Björns tur att sova ut eftersom han börjar jobba ikväll. Så när han vaknade tog jag min väska och gick. Ja till solarieöarna vill säga. Har inte solat på typ 3 v så jag börjar blekna...inte bra det. Efter en underbart ensam lugn stund i 12.30 min, med värme och lugna favoriter fick det vara nog med det. Gick då och handlade lite middag. Ska bli en kycklinggryta som jag inte gjort på ca 2 1/2 år tror jag. Så det blir nästan som nytt :)


Isabelle vilar middag. Hon har sovit över 1 timme. Inatt sov hon faktiskt bättre än jag hade förväntat mig. Hoppas hon vaknar upp som en glad liten skit :)

Ovido - Quiz & Flashcards