Alla inlägg den 24 juni 2007

Av Jessica - 24 juni 2007 21:34

Idag har vi inte gjort mycket. Vi va ute och åt en sen lunch på eftermiddagen, promenerade och tog sen en fika på en av uteserveringarna. Va super mysigt. Brukar inte lyckas få Björn till att fika men idag gick det och jag tror minsann han tyckte det va lite nice han med.


Idag lät Björn mig sova igen. Gick bättre för jag kom på att jag kunde lägga huvudet under kudde+täcke så att jag inte hörde Isabelle skrika. Gick kalas det :)


Imorn kväll börjar Björn jobba igen :( Får se vad man ska hitta på dessa 4 dagar. Bella och Justin är inte heller hemma, de har rymt till Ålands skärgård och kommer inte hem föräns på torsdag.  Ska nog kidnappa lillsyrran nån dag och fika med eller nått.


Ne nu ska Björn laga sen middag till oss. Blir det vanliga när han lagar mat, Makaroner och Bacon :) men jag slipper iallafall laga mat!

Av Jessica - 24 juni 2007 21:32

Isabelle ligger och sover men inte så gott. Hon halvsover bara. Näsan rinner så antar att hon har lite svårt att andas. Räcker dock med att gå in till henne och lägga henne till rätta eftersom hon vrider och vänder på sig. Stackars min tös.

Ovido - Quiz & Flashcards