Alla inlägg den 26 juni 2007

Av Jessica - 26 juni 2007 22:46

Idag va jag och Isabelle på stan med hennes gudmor/fadder/moster Therese. Vi handlade presenter till min storasysters dotter Cassandra som fyller år på torsdag. Gud va det finns roliga grejer att handla till henne. Hon blir 6 år och är en riktig liten hemmafru kan man säga. Hon älskar allt som är flickigt och att pyssla. Hittade en grej som verkade jätte kul, att göra sina egna studsbollar! Fanns sånt när en annan va liten?? Vet typ att man kunde göra sina egna gipsfigurer men inte studsbollar.


Vi passade även på att fika/äta lunch och sen ta en glass i Vasaparken. Såg kul nog en av våra gamla fritidslärare eller vad det heter. Fast han kände nog inte igen oss, inte så konstigt det dock. Men han såg likadan ut, hade bara en lite kalare fläck på hjässan.


Isabelle somnade nu först kl 2230 så förhoppningsvis sover hon länge imorgon bitti, men vi får se med den saken. Skönt nog va hon inte ett dugg jobbig såhär sent på kvällen utan hel mysig.


Ne nu ska jag nog ta och plocka lite innan sängen kallar mig.

Av Jessica - 26 juni 2007 22:43

Gud va utvecklingen går snabbt för en bebis. För 7 månader sen låg hon mest stilla på rygg och sprattlade med benen. Nu när hon ligger på golvet hinner man knappt blinka innan hon ålat sig iväg för att göra hyss. Hittar man inte henne bland kattmaten så ligger hon under soffbordet och drar i sladdarna. Det värsta är att när man säger till henne så kollar hon så sött på en så man smälter och knappt kan bli arg. Älskar min sötnos så mycket. Kanske för mycket, tror jag kommer ha jätte svårt att säga till henne på skarpen. Kommer nog bli som med katterna, Björn säger till de på skarpen när de gjort nått dumt och de förstår, jag gullar med dem jämfört med Björn.

Ovido - Quiz & Flashcards