Alla inlägg den 16 maj 2007

Av Jessica - 16 maj 2007 23:12

Vill passa på att tacka alla gubbar som grävde upp våran gata i måndags! Bara så ni vet så drog ni med er bredbandsbolagets kabel eller nått så jag ble utan digital tv+internet i över 1 dygn! Att det regnade i måndags gjorde ju inte saken bättre, om det hade varit fint väder hade man iallafall kunnat gå på lite promenader.

Kan man inte se till att man har koll på vart man gräver innan man börjar!? Nej, titta här är en kabel...den kapar vi hahahaaaa.

Sjukt igentligen va beroende man har blivit, men å andra sidan va det trevligt att ändå umgås med sin familj lite mer än att bara titta på tv tillsammans.

Igår (tisdag) hade vi en trevlig kväll hemma hos Bella, Richard och min lilla gullpojke Justin. Vi åt god mat, snacka skit och lekte med barnen. Vet dock inte vad som riktigt hänt med Isabelle men hon får jätte svårt att somna för kvällen när vi är där. Så hon slocknade i bilen påväg hem runt halv tolv. Trots detta så vaknade hon strax efter sex imorse och ville inte alls somna om, men det ville jag så vi tog och bytte blöja och åt lite sen tillsist somna hon om och vi sov till kl 8. När vi då vakna hade vi en glad bebis trots hennes lilla nattsömn men en tjurig pappa som vaknat på fel sida. Tack och lov så gick det över efter att han fått i sig lite härlig hotell frukost från Sheraton som Jag, Björn, Isabelle, Bella, Richard och Justin njöt av innan vi begav oss till babysimmet.

Babysimmet gick kalas idag! Isabelle va jätte duktig, visst fick hon några kallsupar men hon klarade sina övningar. Va mysigt idag när papporna va med också.

Efter simmet somnade Isabelle gott i vagnen och jag kunde i lugn och ro besöka tandläkaren, fick betala 399 kr för att konstatera att jag inte har några hål..... bra eller dåligt...?

Björn passade även han på att skriva in sig hos samma tandläkare som jag har, får se hur dyrt det kommer bli för han har inte gått till en tandläkare på 5 år.

Sen blev det av att handla present till pappa/morfar som fyller år idag, fick presentkort på axelsons. När vi handlat det åkte vi till Hässelby och hämtade min systers barn från dagis och fritids och åkte sen tillbaka in till stan för att äta middag och tårta hos morfar. Det gäller att ställa upp för ens syskon så man själv kan få barnvakt ;-)

Väl hos morfar hade vi en ordentligt sur Isabelle, vet inte riktigt vad det berodde på men tror det var en kombination av dålig mage, dålig sömn, massa äventyr på samma dag och höga ljudnivåer från sina kusiner. Men efter ett tag somnade hon gott i sin mosters säng och när vi sen kom hem så va hon en glad Isabelle igen.


Ojoj oj vad jag skriver om händelser i mitt liv...är det igentligen kul att läsa...?


Iallafall, imorn väntar en dag men harmoni och dammsugning. Vi ska bara ta det lugnt och umgås familjen innan Björn börjar jobba på fredag kväll igen. Tack och lov kommer Sabina hem på fredag så jag kommer inte bli lika ensam...mer än på lördag så hon ska på kalas och fira sin förlovningsdag... Hälsa alla jag känner förrästen.


Ne nu ska jag ta och hoppa i säng och passa på att få lite sömn innan Belle vaknar. Hoppas hon sover till iallafall kl 5 och bara behöver en slurk mjölk då för att somna om och sen sover till 9-tiden.


God natt på er!


Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards