Alla inlägg den 23 maj 2007

Av Jessica - 23 maj 2007 23:51

Sitter och snackar lite med Bella på msn och får massa bilder på Belle och Justin. De e så söta tillsammans, det är så kul att se de 2 tillsammans för de känner verkligen igen varandra. Ska bli kul å se hur nära vänner de kommer att bli sen.

Av Jessica - 23 maj 2007 17:46

*Host, snurvel, harkel*


Vi är sjuka hela bunten, Jag har haft en otrolig huvudvärk men den avtog igår men jag lever fortfarande på pappersnäsdukar. Isabelle hostar rejält men vi va inne på SÖS barnakut igår med henne och läkaren sa att det inte är något att oroa sig för, hon har ingen feber och är pigg i övrigt. Pappa Björn har ont i halsen och började få ont i huvudet idag också, han och Isabelle vilar just nu så vi får hoppas de blir bättre.


Fint väder är det idag också, tråkigt att man inte kan gå ut och riktigt njuta av det. Va ute på en liten promenad med Isabelle men hon tröttnade. Vill ut och sola och äta glass. Skulle nog inte känna vad glassen smakade iallafall, åt kina mat till middag igår och den smaka ingenting, åt bara för att dämpa det kurrande ljudet i kistan.

Får se vad det blir till middag idag, vet inte riktigt vad Björn kan få i sig.


Mat ja....Isabelle måste börja äta mer riktig mat nu när hon är 6 mån. Ja just det, hon fyllde 1/2 år i måndags GRATTIS GRATTIS GRATTIS!! Otroligt vad tiden gått snabbt, snart e hon ingen bebis längre.


Missade Betty och despan igår eftersom vi va på SÖS... dessutom missar jag reprisen på betty på fredag eftersom det är tjejutgång!! Jag hoppas att Björn mår bättre tills dess så han orkar ta hand om Isabelle så att mamma, bella och sabbe kan få roa sig lite. Han får ju dock hjälp av richard och justin som ska vara här under kvällen. Undrar vad grabbarna kommer göra när barnen somnat...mecka dator och spela tv spel kanske....


Ne ikväll blir det iallafall Greys anatomy! Får bara inte missa det, ska peta i Björn alla bafusin och alvedon som finns så han kan ta hand om Belle.


Kanske tittar in sen igen, vem vet.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards