Alla inlägg under augusti 2007

Av Jessica - 13 augusti 2007 21:45

Isabelle somnade först kl 22:45 igår och vaknade halv tio imorse! Så skönt att få sova tycker jag! Nu har hon dock redan somnat för kvällen för 1 timme sen så hon lär vell vakna tidigt imorn bara för det , men men.


Det blev ingen sandlåda igår för Isabelle sov så länge så vi får ta det nån annan dag. Kanske imorn, beroende på om vi ska träffa Bella och Justin. Justin har varit lite förkyld så får se om han är bättre imorn.


Igår åt vi korvstroganof till middag. Isabelle tyckte det va super gott! Dock blev det en massa för oss att städa eftersom hon inte kunde tugga maten. Blev mest att hon smakade på alla bitar och spottade ut de när hon tröttnat och ville ha en ny med smak :)


Idag har vi inte gjort mycket. Björn va hos tandläkaren på eftermiddagen och nu jobbar han så vi har varit mest själva. Isabelle har varit underbar hela dan men blev lite grinig på kvällen när hon blev trött. Som sagt, nu sover hon gott och det ska nog jag med göra snart. Fast först ska jag njuta av lite egen tid :)

Av Jessica - 12 augusti 2007 18:41

Man börjar ju undra om man inte är det! Tog en promenad upp till SIckla och va helt klibbig efter bara några meter. Jobbigt när det är så kvavt! Isabelle är helt klibbig hela tiden trots att hon bara har blöja på sig.

Hon sov i 2 timmar när hon vilade förut idag. Va nog så skönt i sovrummet med öppet fönster och fläkt på att hon inte ville vakna.

Hon vilar nu igen, har nu sovit 30 min, får se hur länge hon sover.

Av Jessica - 12 augusti 2007 11:54

Oj vad dagarna går. Va nu flera dagar sen jag skrev sist.


I fredags fyllde mamma år så jag och Isabelle va där och firade henne. Blev den årliga kräftskivan vilket va riktigt mumsigt. Lyckades taima in så att Isabelle sov under tiden vi åt vilket va riktigt skönt.

Vi kom inte hem förän kl 22.30 så då va Isabelle riktigt trött. Vi gjorde oss iordning och gick och la oss tillsammans. Hon somnade på stört och sov hyfsat bra under hela natten. Vaknade några gånger men somnade snabbt om igen. Hon vaknade först kl 09:10 på lördag morgonen så jag kände mig då rejält utvilad. Tack för det min älskade prinsessa :)


I lördags åkte vi ut till min syster och njöt i solen. Vi åt middag där och det blev först sniglar vilket va premiär för mig! Tyckte inte att de smakade nått direkt utan det var mer smöret som smakade. Gott var det iallafall. Efter det blev det lammracks och hummersallad. Den fransmanen (min systers man) kan verkligen laga mat han! Lyckades tillochmed få i mig massa ost efter det så jag kände mig som en boll när vi ätit klart. Fick springa några varv runt deras hus med Cassandra för att bränna nån kalori.


Idag vet jag inte riktigt vad som väntas. Isabelle sover middag nu, vaknar nog snart så då ska vi vell ordna lite här hemma och sen ska hon äta lunch. Måste upp till Sickla och handla också. Om det inte börjar regna så går vi nog ut på gården och testar sandlådan för första gången. Har dock en känsla av att hon heller kommer att vilja äta sanden än att göra sandkakor...

Av Jessica - 8 augusti 2007 18:03

Oj, nu har det blivit ett litet långt uppehåll sen jag skrev sist. Har jobbat igår och idag så har inte direkt hunnit.


Vilket väder det va i måndags! Mycket riktigt så har jag en underbar pojkvän som lät mig få ligga och jäsa i solen ett tag på eftermiddagen i måndags. Han är för underbar :)


Igår va vi hemma hos Bella, Richard och Justin på kvällen och åt Tacos. Barnen är så söta tillsammans.

Det hände då en liten olycka, Justin skulle ställa sig upp men tappade balansen och ramlade så han slog i hakan och då åkte hans 2 små söta undertänder upp i tandköttet, eftersom han inte har några tänder som skyddar ovanifrån. Stackarn började blöda och blev jätte ledsen! Snabbt blev han dock glad igen och gav sig ut på nya hyss. Bla så hittade han en riktigt mysig plats i Björns famn :)

Våra barn lär sig mycket av varandra. Justin är jätte tidig med att bla stå upp så han visar Isabelle hur hon ska göra och nu har hon stått upp en massa gånger idag :)


Ikväll blir det en tidig kväll. Är trött idag eftersom det blev sent igår och har jobbat idag. Imorn börjar klockan 7 :( men men, roligt att jobba är det iallafall.

Av Jessica - 6 augusti 2007 10:01

Gud va jag har längtat efter denna underbara sommar! Tänkte snart gå ut på promenad med Isabelle ner till vattnet. Förhoppningsvis somnar hon i vagnen så att jag kan sätta mig med en bok och njuta i solen.


Björn har lovat mig att jag ska få väcka honom vid 1 och sen gå ut och lägga mig på gården ett tag. Längtar så!


Ne nu beger vi oss ut i solen :)

Av Jessica - 5 augusti 2007 22:11

Idag fick jag sovmorgon. Isabelle vaknade inte förän kl 9! Kände mig utvilad när jag vaknade. Dessutom sov hon kanon under natten, vaknade inte förän kl 0520 första gången.


Idag blev det grillning hemma hos mina föräldrar. Va super gott  och jag åt som en häst.


Nu ska jag titta på girls of the playboymanshion.


Tata

Av Jessica - 4 augusti 2007 22:23

Jag och Isabelle åkte in till stan och shoppade lite med mormor. Sen åt vi lunch och shoppade lite mer. Blev kläder till Isabelle och mormor. Efter det åkte vi hem och fikade med morfar och gudmor Therese också. Blev även middag och fika igen. Isabelle sover som en stock nu. Är ganska skönt att göra saker under dagarna för hon somnar så djupt på kvällen sen.


Imorn ska ja åka till Sabinas mamma och hämta massa grejjer från Sabina som hon bla shoppat på Island till Isabelle. Efter det åker vi hem till mina föräldrar igen och grillar.


Björn jobbar sista natten imorn så vi har måndagen tillsammans efter att han har vaknat men sen börjar jag jobba på tisdag-torsdag och på fredag börjar han igen. Känns som om vi jobbar om vart annat hela Augusti. Sen så börjar ju jag jobba heltid från 3 september och då blir han hemma. Ska dock bli skönt att komma tillbaka helt men jag kommer sakna Isabelle en massa!

Av Jessica - 4 augusti 2007 22:21

Okej, det ser ut som om det blir den korta jackan i grått men jag tänkte först ge mig ut i HM butikerna och se om jag hittar en att testa. Gillar kappan också så kanske flörtar till mig den med av Björn.

Ovido - Quiz & Flashcards