Alla inlägg under juni 2007

Av Jessica - 23 juni 2007 23:14

Skrev ett lååångt inlägg om vad jag gjort idag men så hände nått när jag skulle spara och fick fram "sidan kan inte visas"


Morgonen började med att Isabelle vaknade halv åtta. Björn va jätte snäll och gick upp med henne för att låta mig sova lite extra, yeeah right. Isabelle har blivit så mammig så hon skrek hysteriskt några ggr så tillsist va det lika bra att gå upp då jag ändå inte kunde sova med detta oljud. Tack iallafall älskling för din goda omtanke.

Sen åt vi frukost innan jag skulle dammsuga. Tror inte Björn blev så jätte förtjust i detta då jag hatar att dammsuga och blir en djävul när jag gör det. Går och svär och skäller på Björn för allt möjligt som katthår mm. Tack och lov känner han mig vid dethär laget och bara nickar och säger jaja.

Vi åt lunch efter detta och sen promenerade vi upp till Sickla för att inhandla lite matvaror. Blev mest frukt vi köpte vilket är ytterst sällsynt bland våra matvaror, brukar bestå av mycket gottigott.

På eftermiddagen fikade och kul nog så rinmgde Sabina från Island. Vi pratade i 20 min och det va super trevligt. Saknar dig otroligt mycket vännen.

På kvällen blev det mest tv tittande, bebisbadande och lite middag. Isabelle va riktigt mysig med både mamma och pappa. Hon är lite snorig så det var vell därför hon va gosig. Nu sover hon men väldigt oroligt, har redan vaknat till 2 ggr. Tror det beror på förkylningen och att hon börjar drömma nu. Tidigare vaknade hon bara 2-3 ggr/natt.

Av Jessica - 22 juni 2007 22:30

Såhär blev resultatet:


Vilken årstid vill du helst gifta dig?Våren (April+Maj)    0 %Sommaren (Juni-Augusti)    88.9 %Hösten (September-November)    11.1 %Vinterna (December-Mars)    0 %

Av Jessica - 22 juni 2007 22:28

Isabelle har börjat borsta sina icke existerande tänder. Hon vill nämligen alltid ha min tandborste när jag borstar tänderna så nu har hon fått sin egna att borsta med. Är vell bra att lära sig på en gång.



Av Jessica - 22 juni 2007 22:25

Hoppas alla haft en trevlig midsommar. Det hade iallafall vi. Först va vi ute i Hässelby med min systers barn och man. Vi tittade på midsommarstången och gjorde kransar, blev ingen dans dock.

Sen åkte vi hem till dem och åt middagm, då även med syster Jennie som tidigare jobbat.



Av Jessica - 21 juni 2007 22:22

Är jätte trött men måste vell skriva nått innan jag går och lägger mig eftersom jag inte blogga igår. Bebis sover iallafall inte.... Björn låtter henne hoppa i hans knä så hon blir trött.


Igår va vi på det sista babysimmet. Va super mysigt så nu känns det jätte tråkigt att det inte blir nått mer. Nästa kursstart (steg 3) börjar i slutet av Agusti. Vet dock inte om vi kommer kunna gå på den beroende på när jag börjar jobba igen, kommer annars tvinga Björn gå på de pappadagar som finns. Det måste han för Isabelles skull :)


Efter babysimmet igår blev det som nästan alltid lunch och lite shopping på stan med Bella och Justin. För en gångs skull va Isabelle den "snälla" och Justin den "griniga". Brukar alltid vara tvärtom så tror jag va lite glad för det (Förlåt Bella men du vet vad jag menar, du har ju jämt en prins:) )


Idag hade jag en arbetsinterjuv på mitt jobb för en ny tjänst som service manager. Tror nog att det gick ganska så bra, vi får se om ca 2 v då det ska vara klart vem som får tjänsten *Håller tummarna*

Efter det har vi tagit det ganska lugnt idag. Promenerade upp till Sickla hela familjen och åt lunch samt handlade middag.


Nee nu är kl halv elva och bebis sover inte.... Ska hon sova bort hela midsommarafton imorgon tro...?


God natt, nu somnar snart jag iallafall.

Av Jessica - 19 juni 2007 22:13

Dagen till ära har vi spenderat med...ja trot eller ej, Bella och Justin. Gud på 1 vecka har vi träffats 5 dagar. Tur att vi har varandra.


Vi for till Globen och åt lunch, va ju tvugna att kolla in läget för Justin Timberlakes konsert ikväll. Va massor med fans utanför men absolut inte lika galet som på "vår" tid. Fanns inte heller nån av de gamla. (Ni som känner mig vet vad jag menar)


Mer har vi inte gjort. Ska nog göra mig iordning för natten nu. E trött. *Snark*



ZzZzzzzzZzzzzzzzzzzzzzzZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...


Av Jessica - 19 juni 2007 22:00

Kan inte få nog av att kolla på brudklänningar och ringar men det är sååå svårt att bestämma sig. Tur att man inte behöver bestämma sig än på ett tag.

Kollade och provade ringar här om dan...trodde aldrig att jag skulle kunna säga att det va för stora diamanter på ringen....får se vad det blir i slutändan.


Såg nu på kvällen bridezillas på tv. Måtte jag inte bli så! De förstör ju själva bröllopsdagen! Får se till att hitta en bra brudtärna som kan hjälpa mig med att ha koll på läget så jag bara kan slappna av.


Aja det är som sagt 1 år kvar... men det är kul att små planera lite :)

Av Jessica - 18 juni 2007 22:26

Vilken trevlig dag vi haft. Trodde det skulle bli en hemsk dag med stora skyfall men icke sa nicke. Duggade bara lite lätt på oss hela dagen. Började som sagt med en promenad till Sickla på förmiddagen för att införskaffa lite mat. Sen hem för att äta lunch innan vi åkte till babysimmet.

På babysimmet gick det bra till en början, Isabelle klarade av de uppgifter hon till en början haft problem med. Sen tog tröttheten över. Det va massor med barn i vattnet i olika babyåldrar, föräldrar (mammor+pappor) så det va fullt i den lilla poolen och dessutom så va det Isabelles sovtid. Vi smet undan 5 min innan det va slut eftersom hon va trött och man visste att det skulle bli slagsmål om de 2 duschar som finns. Väl i vagnen somnade hon gott som alltid.

Vï åkte hem och laga mellanmål, fick inte i sig så mycket men inte konstigt det för hon kände vell på sig att det va dags att väcka pappa :)

Laga mat, plockade undan medans bebis vilade.

När bebis vaknade skulle vi byta blöja och vips sa det så va hela bebis+skötbordet blött. Tydligen mycket skönare att kissa när man e nakenfis, blev till att bada igen och det va med glädje för bebis. Hon skvätte ner heela mamma och hade jätte kul.

Vi tog sen en kvällspromenad till Willys i Sickla, jämförde lite priser med ICA kvantum.

Sen hem för att natta bebis :)


Härligt lugn dag man haft.

Ovido - Quiz & Flashcards