Alla inlägg under juni 2007

Av Jessica - 14 juni 2007 23:35

Måste bara säga att det bästa jag gjort var att få Isabelle. Älskar henne så mycket. Finns ingen kärlek som kan kännas starkare än den man känner för sina barn.

Blev tvungen att gå in och kolla på henne och klappa henne nu när hon sover så sött. Hon är bara för underbar.


Mamma älskar dig Belle och det kommer jag alltid att göra.



Av Jessica - 14 juni 2007 19:48

För syrran har tagit studenten, för syrran har tagit studenten, för syrran har tagit studenteeeen. Fy fan va hon är bra!!


GRATTIS syster :)



Av Jessica - 11 juni 2007 22:25

Trött man är efter att ha jobbat! Är inte riktigt van än, känner av i fötter och rygg att jag stått upp 8 timmar idag.

Efter jobbet gick jag ut på stan för att hitta studentpresent till min syster som tar studenten imorn men jag rymde hem snabbt. Det va varmt och mycket folk, trodde jag skulle svimma när jag kom hem efter att ha åkt bastubussen hem. Måste komma ihåg att dricka mer vatten om dagarna, är dålig på det.

Hittade iallafall present till Therese när jag gick upp till Sickla på kvällen skönt nog men Isabelle va tok grining i vagnen och Björn hade jag lämnat hemma för han va trött efter att ha fått tagit hand om en grinig Belle hela dagen. Tror grinigheten är en kombination av värme, ingen mamma hemma, konstig i magen av all ny mat.


Gud va jag längtar tills vi gifter oss! Vill planera och göra allt nu men det är lite för tidigt för mycket.

Sabina! du måste komma hem vi måste ut och leta klänning!!


Här är lite söta bilder på Belle från Dalarna, att bada i grönsakslådan va riktigt kul och att äta morot är fortfarande lika kalas det :-)


Av Jessica - 10 juni 2007 20:59

Nu är vi hemma efter 4 underbara dagar i Dalarna! Vi har njutit av god mat, sol, bad och natur. Isabelle har badat hon också, både i sjön och i farmor och farfars stora jacuzzi badkar. Mycket mer har vi inte gjort under de här dagarna....eller jo en sak.... vi kommer att gifta oss den 14 juni 2008 som det ser ut nu!! Vi har satt det som ett premelinärt datum men tror inte att det kommer att rubbas. Har diskuterat lite med min svärmor och svägerska hur vi ska lägga upp allt eftersom vi ska gifta oss i kyrkan där och sen ha festen på deras gård. Kommer bli toppen bra!


Är super trött efter flera timmars bilkörning mm så ska hoppa i säng nu. Jobbar imorn också, börjar kl 07.30 :(

Av Jessica - 5 juni 2007 22:32

Alltså det är helt sjukt.


På morsdag (27/5) brann det i vårat källsorteringsrum, brandbilar och allt kom. Idag när jag va påväg hem från Sickla så hade vi brandbilar utanför oss igen, då hade det brunnit i nått förråd också. Vad är det för kvarter jag bor i??


Dessutom såg man ju branden på Henriksdalsberget här i höstas! Har inte gjort nått annat än att se bränder senaste månaderna och innan hade jag inte sett en enda...


Aja nu lär det dröja innan jag skriver. Hej då :)

Av Jessica - 5 juni 2007 22:23

Så idag har jag jobbat! Men nu får det vara nog med jobb... till måndag *hihi* Är så kul att jobba, leendet är fortfarande på topp :-)

Gick upp med Isabelle till Sickla nu på kvällen, blidde lite shopping, bla. 2 par typ piratbyxor (fluffiga) till mig, 1 par shorts till Björn och 1 Mobil till mig :) Behövde verkligen en ny, Belle har"tuggat" sönder min gamla, gick inte att ladda, föra över bilder till datorn + att nu på kvällen hade den även givit upp microfonen så när Björn ringde hörde jag honom men han hörde inte mig.


Imorn ska vi åka till Dalarna, ska bli skönt att få komma dit och koppla av, äta god mat, grilla och njuta av sol, värme och lugnet!


Håller på att små packa nu. Isabelle sover och Björn är på hundträning, men han kommer nog hem snart. Undrar hur bil resan kommer gå imorn. Sist vi åkte till Dalarna sov Belle typ hela vägen men hon är lite större nu och mer vaken. Vi åker direkt efter babysimmet och då är hon alltid jätte trött så ska se till att hon somnar först när vi sätter henne i bilen så kanske hon sover till Västerås iallafall. Sen får det vell bli bensträcka på 1 timme innan man kan fortsätta resan. Kommer ta dubbelt så lång tid än förut. Vågar ju inte heller köra för fort längre, så satans dyrt nu. Plus att man har en prinsessa i bilen...!


Ne nu ska jag packa vidare.


Av Jessica - 5 juni 2007 22:21

SÖNDAG:

Jobbade fråån 9-17, efter det hämtade min familj mig på jobbet och vi åkte hem och grillade hos Bella, Richard och Justin. Blev en trevlig kväll med våra närmaste vänner.


MÅNDAG:

Jobbade...ja nu igen....

Sen blev det en lugn kväll hemma med familjen.



Av Jessica - 5 juni 2007 19:35

Halloj, har inte skrivit på några dagar, har haft fullt upp med jobb så skriver en sammanfattning dag för dag om vad som hänt :-)


FREDAG.

I fredags hände det mkt, började dagen med lunch i Sickla tillsammans med Bella, Justin, Richard och hans jobbarkompisar. Fick vänta i 100 år på maten och när den väl kom var Isabelle hysterisk så jag fick slänga i mig lite av den och gå därifrån...inte så kul.

Gick hem och Belle somnade självklart i vagnen och sov i typ 2 h.

Skönt för pappa Bjön det som fick ta hand om henne när vi kom hem för jag var tvungen att åka in till stan och hämta mina jobb kläder hos skräddaren. Gick sen och lämnade kläderna på jobbet innan jag gick och handlade blommor till min kusin Josefin som fyllde 21.

Promenerade upp till Odenplan och där hämtade Björn och Isabelle upp mig, mamma och Tess med bilen och vi for iväg till Kalhäll till kussen min. Vi blev lite sena för det va sån otrolig bilkö, men men.

Hade det trevligt där, kul att träffa massa kusiner och mostrar.

Sen åkte vi hem och sov.


LÖRDAG:

Klockan ringer 05:15, upp och hoppa Jessica- Du ska till jobbet!! JIPPI!!! Va hur lätt som helst att kliva upp, längtade så att få jobba. Åkte till jobbet med ett stort leende på läpparna och det höll i sig hela passet. Gud va kul det är att jobba som receptionist! Härliga kollegor har man också!

Efter jobbet kom Björn och Isabelle och hämta mig och vi åkte till min syster Jennie och firade hennes 30års dag. Hade super trevligt men va tvunget att bli en tidig kväll, man har ju barn nu :-)


Skriver mer sen, matdags nu sen Betty och sen Despan, e ju sesongs avslutning :-(

Ovido - Quiz & Flashcards